Ik wens je toe dat je je inzet voor wat je écht wilt in je leven. Waar verlang je naar, wat wil je heel graag of zelfs het allerliefst? En wat is daarvoor nodig, wat staat je te doen?

Inzet zonder garanties

Vraag iemand of hij/zij graag de lotto zou willen winnen en het antwoord is ‘ja’. Vraag dezelfde persoon of deze maandelijks een lot koopt en het antwoord is doorgaans ‘nee’.

Gek genoeg is het in ons dagelijks leven net zo. We willen iets wel heel graag, maar we doen er vaak te weinig voor. Hoe zou het zijn als je ’s echt ergens voor gaat, vol in gaat zetten? Wat houdt je tegen?

Hoe werkt dat bij mij?

Naast werk zet ik mezelf in voor een betere wereld. Samen met mede-Rotterdammers bijvoorbeeld, voor schonere lucht in onze fijne stad, zie Adem in Rotterdam. En dat vraagt ook echt inzet met een lange adem…

Inzet

Elke dag weer

Elke dag, elk moment kun je je inzetten voor dat wat je het liefste wilt. Door je houding, je gedrag, door te gaan voor dat wat jij essentieel vindt. In de grote én de kleine dingen!

En wat daar ook fijn aan is, je doet in ieder geval wat je kúnt. Garanties zijn er niet, maar aan jou ligt het in ieder geval niet :-).

Laat weten wat je ervan vindt

Waar ga jij op inzetten? Ik ben benieuwd! Mail mij via peggy@methartenlef.nl, ik wissel graag van gedachten met je over hoe dit voor jou werkt. En leuk als je deze tip deelt via één van de onderstaande links.