Inzet in 2016

Voor 2016 wens ik je toe dat je inzet voor wat je écht wilt in je leven. Waar verlang je naar, wat wil je heel graag of zelfs het allerliefst? En wat is daarvoor nodig, wat staat je te doen?

Inzet zonder garanties

Vraag iemand of hij/zij graag de lotto zou willen winnen en het antwoord is ‘ja’. Vraag dezelfde persoon of deze maandelijks een lot koopt en het antwoord is doorgaans ‘nee’.

Gek genoeg is het in ons dagelijks leven net zo. We willen iets wel heel graag, maar we doen er vaak te weinig voor. Hoe zou het zijn als je ’s echt ergens voor gaat, vol in gaat zetten? Wat houdt je tegen?

Hoe werkt dat bij mij?

In mijn blog op Met hart en lef vertel ik hoe dit voor mij & mijn werk gaat. Naast werk zet ik mezelf in voor een betere wereld. Samen met mede-Rotterdammers bijvoorbeeld, voor schonere lucht in onze fijne stad, zie Adem in Rotterdam. En dat vraagt ook echt inzet met een lange adem…

Elke dag weer

Elke dag, elk moment kun je je inzetten voor dat wat je het liefste wilt. Door je houding, je gedrag, door te gaan voor dat wat jij essentieel vindt. In de grote én de kleine dingen!

I

N

Z

E

T

Google+

Laat weten wat je ervan vindt

Waar ga jij op inzetten in het nieuwe jaar? Ik ben benieuwd! Plaats hieronder een reactie of mail me via peggy@methartenlef.nl. Ik wissel graag van gedachten met je over hoe dit voor jou werkt. En leuk als je dit blog deelt via één van de onderstaande links.

Volg mijn blogs

Ik blog over leven en werken met hart+lef. Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in en je ontvangt mijn blogs voortaan automatisch:

Google+
2017-07-10T10:56:24+00:00

Eén reactie

  1. sascha van vessum 21 januari 2016 om 08.27- Antwoorden

    He peggy, ik heb mijn hart gevolgd. Heb ontslag genomen bij het avl, ben sinds december een jaar op reis met mijn man, door Maleisië, Thailand, Laos, Australië, Bali, Lombok, Gili, Singapore. Daarna zien we wel… Tijdens deze reis ontdekken waar mijn werkpassie ligt. We gaan 10 dagen in maart in Chiang Mai in stilteretreate. Gaaf hè. Hierbij mijn privemail want avl mail heb ik niet meer. X

Laat een reactie achter